WhatsApp Sticker Yapma - Whatsapp'ta Nasıl Eğlenilir?

WhatsApp Sticker Yapma - En Güzel Sticker Nasıl Yapılır?

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere 2 milyardan fazla kullanıcısı olan WhatsApp uygulamasında sticker nasıl yapılır? sorusuna cevap vereceğim. Yazımıza geçmeden önce unutmayın ki istediğiniz arkadaşınız veya tanıdığınız birinin yüzünü çok kolay bir şekilde sticker yaparak gönderebilirsiniz. Şimdi sizlere sticker yaparken nelere dikkat etmemiz gerektiğini tüm detayları ile sizlere anlatacağım.


Sizlere vereceğim uygulama sayesinde hem iOS hem de Android cihazlarda çok kolay bir şekilde sticker yapıp WhatsApp'ta kullanabilirsiniz. Yapmış olduğunuz stickerları dilediğiniz arkadaşınız atarak gülüp eğlenebilirsiniz. WhatsApp sticker paketleri sayesinde arkadaşlarınıza veya sevdiklerinize dilediğiniz sticker yapıp yollayabilirsiniz.  Sizlere vereceğim uygulama hem iOS hem de Android cihazlara uygun bir programdır. 


WhatsApp Sticker Paketleri:

WhatsApp'ta arkadaşınızla veya sevginiz biriyle konuşurken eğlenceli stickerlar sayesinde gülebilir ve dilediğiniz gibi eğlenebilirsiniz. Bunun yanında WhatsApp sticker yapmak için "sticker maker WhatsApp" uygulama seni indirdikten sonra kendi çıkartmalarınızı yapabilirsiniz. 


Hazır Sticker uygulamaları:

Sizlere vereceğim bir diğer uygulama ise Google Play Store veya APP Store'da bulunan "WhatsApp sticker komik küfürlü" veya "WhatsApp Sticker" uygulamalarını cihazınıza indirin.


Burada genellikle çıkartmalar hazır olduğundan dolayı dilediğini çıkartma paketini indirip kullanabilirsiniz. Yani bu iki uygulamayı kullanarak hazır çıkartmaları whatsapp'ınıza indirerek arkadaşlarınız ile konuşurken ruh halinize göre dilediğiniz stickerı atarak eğlenebilirsiniz. 


Fakat unutmayın ki WhatsApp'ta kullanacağınız stickeri kendiniz yapmak istiyorsanız daha demin de söylediğimiz gibi "sticker maker WhatsApp"veya "sticker Whatsapp" uygulamalarını çok kolay bir şekilde indirerek kendi çıkartmalarınızı oluşturabilirsiniz. WhatsApp sticker uygulamasını indirmek istiyorsanız aşağıda hem Android cihazlar hem de İOS cihazları için verdiğimiz uygulamalara bakabilirsiniz. 


Android İçin Whatsapp Sticker Tıkla

İOS İçin Whatsapp Sticker Tıkla


Whatsap Sticker Gurupları:

Çoğu kişi WhatsApp sticker gruplarının ne olduğunu bilmediğinden dolayı sizlere bu gurupların ne işe yaradığını ben nasıl gireceğinizi kısaca anlatacağım.  


WhatsApp sticker gruplarında bulunan kişilerin kendi yaptıkları stickerları gruptaki kişileri paylaştığı bir guruptur. Genellikle bu gruplarda çeşitli içerikler olmasından dolayı çok rahat bir şekilde dilediğiniz stickere sahip olabilirsiniz.


  • Fakat WhatsApp sticker grupları hakkında bilmeniz gereken en önemli nokta herhangi bir gelir amacı yoktur. Yani WhatsApp pitüiter gruplarından sizden ücret talep eden kişilere herhangi bir miktarda para vermenizi tavsiye etmeyiz. Çünkü bu tarz grupların çoğu bir maddeyi çıkarı olmadan tamamı ile gülüp eğlenmek için bu guruplarda çeşitli stickerlar paylaşılıyor.
  • Diğer bir nokta ise katılmış olduğunu sticker grubunu sevmediyseniz istediğiniz zaman çıkabilir veya grubu sessize alarak arşive atabilirsiniz. 
  • Unutmayın ki WhatsApp sticker guruplarına girmek için gereken bağlantıları Google'da pek çok güvenilir sayfa sayesinde bulabilirsiniz.
  • Son olarak gruba atılmış olan stickerları ücretsiz bir şekilde dilediğiniz zaman çok rahat ve kolay bir şekilde indirebilirsiniz.


WhatsApp Hazır Türk Stickerları Nasıl İndirilir?

WhatsApp'ta sticker indirdiğiniz zaman bazen yabancı çıkartma yani stickerlar gelebiliyor. Ücretsiz bir şekilde Türkçe WhatsApp sticker indirmek istiyorsanız ilk olarak Google Play store veya app store "Türkçe WhatsApp Sticker" yazın ve aratın. Ardından karşınıza gelen Türkçe Sticker uygulamarından beğendiğiniz ve güvenilir herhangi bir tanesini indirebilirsiniz. Bu uygulamardan en çok sevilenlerden bir tanesi "sticker.ly" uygulamasıdır. Bu uygulamayı kullanarak sizde Türkçe sticker paketlerin indirip dilediğiniz gibi kullanıp eğlenebilirsiniz. 


Bu yazımızın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Daha fazla sosyal medya, eğitim ve para kazanma içeriği için Ana sayfaya giderek yazılarımıza bakabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski