TikTok Şifre Sıfırlanmadı Sorunu Çözümü

TikTok Şifre Sıfırlanmadı Sorunu Çözümü - Tiktok Şifre Değiştirme 

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bu yazımızda sizlere dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya uygulamalarından bir tanesi olan TikTok uygulamasında şifrenizi unuttuğunuz zaman neler yapmanız gerektiğini bütün detayları ile anlatacağız. TikTok uygulaması günden güne kullanıcı arttıran sosyal medya platformudur. TikTok üzerinde şifresini unutan birçok kişi bulunmaktadır. TikTok uygulaması sadece Türkiye'de değil dünya üzerinde de birçok kullanıcı tarafından beğenilen ve kullanılan bir platformdur. 


Bütün sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi TikTok uygulamasında da bazen problemler karşınıza çıkabilir. Bu problemler için bir takım adımlarla sorunların giderilmesi gerekmektedir. TikTok uygulaması eğlenceli paylaşımları sayesinde birçok kullanıcının vazgeçemediği bir platformdur TikTok uygulamasında şifremizi unuttuğunuz zaman yapılması gereken adımları sizlere bu yazımızda anlatacağız. Eğer sizlerde TikTok hesabınızın şifresini unuttuysanız size vermiş olacağımız adımları takip ederek şifrenizi kolaylıkla geri alabilirsiniz. Fakat unutmayın ki TikTok şiftenizi değiştebilmek için sizden istemiş oldukları bazı bilgiler vardır. Bunlardan bazıları telefon numarası veya hesaba kayıt olduğunuz mail adresinden bir tanesi gerekmektedir. 


Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya platformlarından bir tanesi olan TikTok platformunun sizden bu bilgileri isteme sebebi tamamı ile güvenlikten dolayıdır. Çünkü hesabın size ait olup olmadığını teyit etmeleri gerekmektedir. Aksi taktirde her hangi birinin hesabına isteyen çok rahat bir şekilde girebileceğinden dolayı pek çok güvenlik sorunu oluşacaktır. Bu yüzden TikTok'un sizden istemiş olduğu kurtarma bilgilerinden en az 1 tanesine sahip olmanız gerekmektedir.


TikTok Şifre Sıfırlanmadı Sorunu:

TikTok şifre sıfırlanamadı hatası aldığınız zaman ilk olarak ayarlar kısmından uygulamalar bölüme girip TikTok uygulamasına girin. Ardından uygulamayı durdurmayı zorla dedikten sonra tekrardan şifrenizi değiştirmeye çalışın. Fakat tekrar aynı hatayı alıyorsanız uygulamayı silip tekrardan yüklemeyi deneyin. Uygulamayı tekrar yükledikten sonra sorun düzelince şifrenizi nasıl değiştireceğinize alt taraftan bakabilirsiniz.


TikTok şifremi unutunca ne yapmalıyım?

Sosyal medyada oldukça popüler olan son zamanlar da da Bir hayli ilgi çeken TikTok uygulaması özellikle gençlerin kullandığı uygulamadır. Birçok kişi şifresini unutabilir ya da yanlış hatırlama gibi istenmeyen durumlar içerisinde olabiliyor. TikTok eğlenceli içerikleri sayesinde vazgeçilmeyen bir uygulamadır diğer yandan oluşturulan içerikler ve takipçi sayıları da kullanıcıların uzun uğraşları sonrasında elde edilen bir sonuçtur. 


Bütün bu faktörler sayesinde uygulamadan birçok kullanıcı vazgeçemez ve şifresini geri almak ister şifreyi geri almak aslında gayet basittir bunun için bazı adımları takip etmeniz yeterlidir. Bu adımları vereceğiz vermiş olduğumuz bu adımları kullanarak TikTok hesabınızın şifresini kolaylıkla geri alabilirsiniz.


TikTok şifre yenileme adımları:

TikTok hesabınızda şifrenizi yenilemek için öncelikle tik tok giriş yap sekmesini tıklayarak giriş yapmanız gerekmektedir burada karşıya çıkacak simgeler içerisinden insan simgesini seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra yeni kayıt ekranın gelmesi ile sağ alt köşede yer alan zaten "hesabım var" seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Bu seçeneği de tıkladıktan sonra gelen ekranda "şifremi unuttum" seçeneğinin yanında TikTok girişi için yardım al butonuna tıklayın. Bu aşamada TikTok hesabına kaydolurken kullanılan işlemler seçilir. 


Bu sebep ile Facebook Twitter e-posta telefon numarası gibi seçeneklerdir. Hangi yöntemi ile TikTok hesabına kayıt olduysanız o seçeneğe tıkladıktan sonra işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Genel olarak telefon numarası ile kurulan hesaplar için telefon numaranı da gelecek olan onay kodunu girin Bu şekilde hesabınıza aktif hale getirebilirsiniz. e-posta kullandıysanız e-posta adresine girerek yine buradan da doğrulama kodunu alarak TikTok hesabınıza artık aktif hale getirebilirsiniz. 


Size vermiş olduğunuz bu adımlar sayesinde TikTok hesabını rahatlıkla kullanımı açabilirsiniz. Şifre yenileme adımları sonuç vermezse TikTok yardım merkezi aracılığıyla müşteri hizmetlerine ulaşarak yaşamış olduğunuz bu sorunu gidermeye çalışabilirsiniz. 


Bu yazımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız umarız ki vermiş olduğunuz bu bilgiler sizlerin işine yaramıştır takıldığınız nokta var veya sormak istediğiniz sorular olursa yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski