Para Kazanma Taktikleri - Evde En Güzel Para Kazanma Yolları

Para Kazanma Taktikleri - En İyi Evde Para Kazanma Yolları 

Bugün sizlere internetten para kazanma yöntemlerimden bir tanesi olan ve uyurken bile para kazanmalarını sağlayan yöntemden bahsedeceğim. İnternetten para kazanmak, son yıllarda sosyal medyanın da büyümesi ile beraber evden oturduğunuz veya yattığınız yerden para kazanmanız mümkün hale geldi. Bugün sizlere uyurken bile nasıl para kazanacağınızı tüm püf noktaları ile anlatacağım. 


Gmail ile para kazanma?

Gmail açarak nasıl para kazanılır tarzı sorulara bugün cevap vereceğim. Gmail açarak para kazanabilmek son zamanlarda mümkün hale geldi. Açmış olduğunuz mail adreslerini sizlerden belirli bir fiyat karşılığında satın alan pek çok site vardır. Açmış olduğunuz mailleri belirli kişi veya sitelere satarak para kazanabilirsiniz. Mailleri sattıktan sonra genellikle bu siteler instagram gibi sosyal medya platformlarında hesaplarını büyütmek için kullanıyor. Emek verdiğimiz zaman açmış olduğunuz mail adresini siteye sattıktan sonra o mailin üzerine ,nstagram hesabı açarak hesaplarını büyütüp takipçi kazanıyorlar. Fakat hesabını da satmış olduğunu siteye güvenmeden satmanızı önermem. Çünkü satmış olduğunuz kişiler mail adresine kötü amaçlı kullanabileceğinden dolayı dikkatli olmanız gerekmektedir. 


Gmail hesabı açmak için ilk olarak bilgisayar, telefon veya tablet gibi cihazlardan gmail uygulamasını açalım. Uygulamayı açtıktan sonra ekranınıza gelen boşlukları yani sizlerden istenen bilgileri doldurun. Örnek verecek olursak kullanıcı adınızı Derya7935 ve buna uygun bir şifre koyarak hesabınızı açabilirsiniz. Fakat açmış olduğunuz hesabın kullanıcı adını ve şifresini unutmamak için cihazın adı not defterini veya herhangi bir kağıda yazabilirsiniz. Çoğu site hesabınızı satın almış olduğu zaman hesapların şifresini genellikle değiştirmektedir.


Görev Yap Para Kazan:

Son zamanlarda görev yaparak para kazanma yöntemini yapan kişi sayısı gittikçe arttığından dolayı sizlere görev yaparak para kazanma siteleri sayesinde rahatlık ile yapabilirsiniz. İlk olarak güvenilir bir görev yap para kazan sitesi bulalım. Eğer bildiğiniz görev yaparak para kazanma sitesi yoksa anasayfaya veya kategoriler kısmına girerek para kazanma  kategorimizden görev yaparak para kazanma yazımıza girebilirsiniz. Bunun yanında sitemizde bulunan arama kısmına görev yaparak para kazanma yazarak verdiğimiz uygulama ve sitelere bakabilirsiniz. Uyurken para kazanmak istiyorsanız herhangi bir site veya uygulamaya girerek kendinize web sitesi açın. Açtıktan sonra tüm aşamalarını bitirip bedeli konseptlerde yazı yazmaya başlayın. Yazı yazmanın sebebi Google'ın reklam servisi olan Google Adsense'den reklam onayı almaktır. Reklam onayı almak için Adsense'nin belirlemiş olduğu kurallara uyumanız gerekmektedir. Belirli bir süre sonra eğer hesabınız reklam gösterimine uygun hale gelmişse reklam onayı verilmiş ise artık siz de uyurken bile para kazanabilirsiniz. Çünkü siz uyudunuz zaman herhangi biri sitenizi girerek yazılarınıza bakabilir. Yazılarınıza batmış olduğu veya ilgisini çeken bir reklama tıkladığı zaman artık uyusanız bile para kazanabilirsiniz. Google'da ön plana çıkmak için yapmanız gerekenler öğrenmek istiyorsanız arama kısmına "kezzap ks Google ile para kazanma" yazarak bakabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski