Logo Satarak Para Kazanma - Logoyu Nerede Satabilirim?

Logo Nasıl Satılır? Logoyu Kimlere Satabilirim?

Bugün sizlere evde oturduğunuz yerden nasıl para kazanırsınız tüm bir taneleri ve püf noktaları ile sizlere anlatacağım. Tamamı ile çok kolay bir şekilde logo yaparak nasıl para kazanacağınızı sırasıyla anlatacağım. Yani vereceğimiz programları kullanarak profesyonel bir şekilde logo yapabilir ve bunları müşteri bu çok kolay bir şekilde satarak para kazanabilirsiniz. Müşteri nasıl bulursunuz veya yapacağınız profesyonel fotoğrafı yaparken hangi programları kullanmanız gerektiğini anlatalım. 


Evinizde çok iyi ve profesyonel bir logo yapmak için illaki bilgisayara gerek olmayan programlardan sizlere bahsedeceğim. Telefondan da profesyonel bir şekilde logo yaparak para kazanabilirsiniz. Telefonla logo yapmak için gerekli olan ekipmanları ve malzemeleri evinizde çok rahat bulabilir ve sağlayabilirsiniz. Bazı veriler telefondan yapacağınız programı biliyor olsa da bilmeyenler için logoları nasıl ve nereden yapacağını bu yazımızda anlatacağım. Programı biliyor olsa da müşteriyi nasıl bulacağını bilmediğinden dolayı yazımızı atlamadan dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ederim.


Sizleri bulduktan sonra yapmış olduğunuz logoları kadardan satmanız gerektiğini detayları ve püf noktaları ile anlatacağım. Google yapacağınız programın web sitesi sayesinde çok rahat bir şekilde bulabilir ve profesyonel logo yapabilirsiniz. Kullanacağım ismi Canva'dır. Telefondan hem de bilgisayardan kollarımı hem kolay ve içerik çeşitleri fazla olduğundan dolayı siz de evde oturduğumuz yerden artık para kazanabilirsiniz. Mesela örnek verecek olursak bu işi kendini de pasif gelir hale getirerek büyütebilir ve geliştirebilirsiniz. Geliştirdiğiniz zaman pasif gelir olmaktan çıkıp tek geliriniz olma yolunda çok hızlı ve net bir şekilde ilerleyecektir. Kullanacağımı da uygulamayı Google'a veya arama motoruna canva yazarak rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Siteye girdikten sonra karşınıza gelen canva'nın ana panel ekranı gelecektir. Buradan kimlere yönelik tasarım veya logo yapmak istiyorsanız onu seçerek yapabilirsiniz. 


Logo Nasıl Satılır? Logoyu Kimlere Satabilirim?

Eğer sizde zengin olmak istiyorsanız bulacağınız müşterilere en iyi ve en mükemmel hizmeti verdiğini zaman sizden memnun kalarak mutlaka ama mutlaka bazı kişiler arkadaşlarına veya çevresine sizlere önerecektir. Sizleri çevresine önerdiği zaman gittikçe büyüyerek zengin olma yolunda adım adım ilerleyebilirsiniz. Şimdi müşterileri bulmak için Facebook veya instagram gibi sosyal medya platformlarında bulunan belirli gruplar sayesinde müşterilere ulaşabilir ve rahatlık ile satış yapabilirsiniz.


Bütün bunların yanında sırf bu tarz logo ve tasarım ile uğraşan kişilerin bulunmuş olduğu belirli WhatsApp grupları olduğundan dolayı oralara giderek de kolaylık ile kendinize müşteri bularak onlara profesyonel bir hizmet verebilirsiniz. Fakat WhatsApp guruplarına öyle hemen hızlı bir şekilde sizi almaya bileceklerinden dolayı genel olarak ağırlığınızı Facebook ve instagram'a verirseniz ağar daha fazla müşteri bularak sizde kolay bir şekilde evde logo yaparak zengin olabilirsiniz. 


Fakat mutlaka ama mutlaka zengin olmak için dediğimiz gibi işinizi ciddiye alıp profesyonel bir şekilde hizmet vermeyi ihmal etmeyin. Profesyonel bir şekilde hizmet verdikten sonra müşteriler size yeni müşteriler getirerek işinizi büyütebilirsiniz.


Pek çoğu kişinin aklında logoyu veya tasarımı ben nasıl yönetirim sorusu olduğundan dolayı bu sorulara cevap verelim. İlk olarak web siteye giriş yaparak müşterinizin ne istediğini belirledikten sonra ona uygun bir logo veya tasarım ayarlayın. Yani mesela müşteriniz sizden instagram postu istediği zaman web siteye giriş yaparak instagram hikayesi seçeneğine girelim. 


Müşterinizin istediğim boyutta ve profilde bir logo tasarlayarak belirli bir ücret karşılığında satabilirsiniz. Bunu sık sık yaptığınız zaman profesyonel olma yolunda adım adım ve hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Bu yazı modunda sonuna gelmiş bulunmaktayız. Daha fazla para kazanma ve sosyal medya ile ilgili yazılarımı da bakmak istiyorsanız ana sayfaya giderek göz atabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski