İnternetsiz Müzik Dinleme Yöntemleri - İnternetsiz Radyo Nasıl Dinlenir?

İnternetsiz Müzik Dinleme Yöntemleri - İnternetsiz Radyo Nasıl Dinlenir?

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere ücretsiz bir şekilde internetiniz olmadan en iyi radyo ve müzik dinleme uygulamalarından bazılarını vereceğim. Son yıllarda müziğe duyulan ilgi artmasından dolayı çeşitli radyo ve müzik uygulamaları da sevilip kullanılmaya başlandı. Çoğu kişinin bildiği gibi eski telefonlarda radyo dinleme özelliği bulunurken yeni üretilmiş olan telefonların çoğunda bu özellik bulunmamaktadır. Yeni çıkan çoğu telefonlarda radyo özelliği bulunmamasının sebebi TRT bandrol vergi alınması ve bunun yanında fiyatlarının yüksek olması sebebiyle fazla tercih edilmiyor. Fakat sizlere bugün ücretsiz ve şekilde akıllı telefonunuzdan nasıl radyo veya müzik dinleyeceğinizi anlatacağım. 


İnternetsiz Radyo Ve müzik Dinlemek Mümkün Mü?

Kullanmış olduğunuz telefonda radyo özelliği bulunmuyorsa maalesef internet olmadan radyo dinleyemezseniz. Yani internet olmadan herhangi bir rahat radyoyu dinleyemezsiniz. Fakat radyoda müzik dinleyecekseniz çeşitli uygulamaları kullanarak indirebilir ve dilediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. 


Son olarak telefonunuzda FM radyo özelliği var olduğu zaman eğer inaktif halde ise "Nextradio" uygulamasını telefonunuza indirerek gizli bir radyo alıcısı açabilir ve rahatlıkla internetiniz olmadan kullanabilirsiniz. Unutmayın ki bu uygulama sadece radyo özelliği inaktif hale getirilmiş olan telefonlar için geçerlidir.


İnternetsiz Müzik Nasıl Dinlenir?

İnternet kullanmadan müzik dinlemek istiyorsanız şimdi vereceğimiz uygulamaları kullanabilirsiniz. Sizlere vereceğim uygulama tamamı ile kullanıcılar tarafından hem sevilip hem de güveniliyor. 


Spotify İle Çevrimdışı Müzik Dinleme:

Son yıllarda ortaya çıkan en popüler müzik dinleme uygulamalarından bir tanesi olan Spotifyı kullanarak ücretsiz müzik dinleyebilirsiniz. Ücretsiz bir şekilde spotify'dan müzik nasıl dinlenir? sorusuna geçmeden önce ilk olarak Google Play store'a girerek Spotify'ı telefonunuza indirin. Uygulamayı telefonunu da indirdikten sonra üye olun. Spotify kullanarak kendinize bir çalma listesi hazırlayabilir ve indirebilirsiniz. Beğendiğiniz müzikleri indirdikten sonra internetiniz olmasa bile ücretsiz bir şekilde müzik dinleyebilirsiniz.


Deezer İle Çevrimdışı Müzik Dinleme:

Geçtiğimiz yıllarda mevcut kullanıcı sayısını hızlı bir şekilde arttıran Deezer müzik uygulamasını kullanarak sevdiğini şarkıları dinleyebilirsiniz. İlk olarak Google Play store giriş yapıp 100 milyondan fazla kişinin indirdiği bu uygulamayı telefonunuza indirip kayıt olun. Kayıt olduktan sonra çevrimdışı müzik dinlemenize olanak sağlayan Deezer uygulamasında veri tasarrufu sağlayarak müzik dinleyebilirsiniz.


Sound Cloud İle Çevrimdışı Müzik Dinleme:

Son olarak hem kaliteli bir uygulaması vereceğim. Sound Cloud Müzik uygulamasını yanı sıra sosyal bir ağ olarak da kullanıldığından dolayı dilediğiniz gibi müzik dinleyip eğlenebilirsiniz. Bu uygulamayı kullanan pek çok kullanıcı severek kullandığını ve pek çok müzik türü olduğundan beğenerek kullandıklarını söylüyorlar.


Fizy İle Çevrimdışı Müzik Dinleme:

Son yıllarda internetiniz olmadan şarkı dinlemek istiyorsanız Fizy uygulamasını kullanarak çevrimdışı şarkıyı dinleyebilirsiniz. Aynı diğer uygulamalar gibi Google Play store'da ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Bunun yanında hem yabancı en iyi Türk müziklerini dinleyerek müzik keyfinizi çoğaltabilir ve şarkılara eşlik edebilirsiniz.


Audiomack İle Çevrimdışı Müzik Dinleme:

Sizleri vereceğin diğer bir uygulama ise Audiomack programıdır. Bu programı kullanarak ingilizce bilmeseniz bile istediğiniz şarkıyı kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Bunun yanında uygulamanın içerisinde 4 milyondan fazla hem Türk hem de yabancı müzik bulunduğundan çoğu kullanıcı beğenerek kullandığını söylüyor.


Sizlere vermiş olduğum bu uygulamalar ve yöntemler sayesinde dilediğiniz gibi internet olmadan müzik dinleyebilirsiniz. Bu yazımızda sonuna gelmiş bulunmaktayız. Daha fazla para kazanma, eğitim ve sosyal medya içerikleri için ana sayfaya giderek yazılarımıza bakabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski