İnstagram Keşfete Nasıl Çıkılır? İnstagram'da Nasıl Ünlü Olunur?

İnstagram Keşfete Nasıl Çıkılır? İnstagram'da Nasıl Ünlü Olurum?

Herkese merhaba arkadaşlar bugün sizlere dünyanın en çok kullanılan sosyal medya araçlarından biri olan ve her geçen gün kullanıcısı artmaya devam eden instagram'da keşfete nasıl düşeceğinize tüm püf noktaları ile adım adım sizlere anlatacağım. instagram'da keşfete nasıl düşeceğinizi ve keşfet'e düşmek için neler yapmalısınız? Nelere dikkat etmelisiniz gibi sorulara sizler için cevap vereceğim. 


Son yılların en çok merak edilen sorularından biri olan instagram keşfetine nasıl düşeceğinizi merak ediyorsanız eğer yazımızı dikkatli bir şekilde atlamadan okuyup uygulayabilirsiniz. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya araçlarının olan instagram Ceo'su Adam Mosseri Instagram algoritması hakkında açıklamalarda bulundu. instagram keşfete nasıl düşerim tarz sorular son zamanların en çok aratılan ve merak edilen konulardan birisi olduğundan dolayı sizlere instagram keşfetine nasıl düşeceğinizi tüm detayları ile anlatmaya başlayalım.


Bugün sizlere vereceğimiz bilgi ve taktikleri instagram topluluk kısmı veya herhangi bir kişi ve kişilerden olmayacaktır. Sizlere vereceğim bilgi ve taktikler direkt instagram Ceo'sy adam Mosseri tarafından açıklamaları ve bizim araştırmalarımız sonucunda sizlere vereceğimiz taktiklerden bahsedeceğim.


İnstagram Ceo'su Adam Mosseri son yılların en çok merak edilen sorusuna cevap verdi. Adam Mosseri, Instagram algoritmasının tatlı çalıştığına ve paylaşılan gönderiler, durum, beğeni, yorum ve etkileşimlerin algoritmada nasıl çalıştığını ve algoritma nasıl harekete geçirdiği hakkında bilgiler verdi.


Çok fazla kişi instagramın özelliklerinden biri olan keşfe özelliğinin belirli bir algoritması olduğunu biliyor olsa da algoritma nasıl çalıştığını? ve keşfet'e düşmek için neler yapması gerektiğini maalesef bilmemektedir. Instagram CEO'su Adam Mosseri yapmış olduğu açıklamada instagram'ın birden çok algoritmanın nasıl olduğunu ve atılmış olan postların etkileşimlerin değerlendirildiğini söyledi. Yani instagram'ın çoğu özelliği ve konseptlerin farklı algoritması olduğunu ve instagram'da öne çıkmak için neler yapmanız gerektiğini 4 kolay madde ile sizlere verelim.


İnstagramda Keşfete Düşme Yolları:

İlk maddemiz paylaşılmış olan içeriğin ne kadar etkileşim aldığını ve alınmış olan etkileşim, instagramda sizin öne çıkmanızı sağlayacaktır.  Diğer bir maddemiz ise paylaşmış olduğunuz içeriğin kullanıcı ile arasında bir uyum olup olmadığına bakıyor. Yani örnek verecek olursak sizin paylaştığınız gönderi komedi içerikli olduğu zaman keşfetten veya ana sayfanızdan gönderinize ulaşan hesabın genel olarak hangi konseptler ile etkileşimde olup olmadığına bakıyor. Ana sayfadan veya keşfetten gelen kullanıcının ne çeşit içerikler beğendiğini ve kimler ile etkileşimde olduğuna bakıyor ve ona göre sizi ön plana çıkartıyor.


İnstagramda öne çıkmak için postlarınızda bazı şeylerde kullanabilirsiniz. Bunlardan ilki instagram keşfet etiketleri ve instagram keşfet hashtag kullanabilirsiniz. İnstagram keşfete düşme yöntemlerini sizlere detayları ile verdik. İnstagramda ön plana çıkıp ünlü olmak ve para kazanmak istiyorsanız "hashtag" kullanmayı ihmal etmeyin. Son olarak unutmayın'ki instagramda ünlü olup para kazanmak istiyorsanız kendinize özgün içeriklerinizi olması sizleri bir adım daha ön plana çıkaracaktır.


Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya araçlarından biri olan instagram'da öne çıkmak yani keşfet'e düşmek için ilk olarak algoritmayı tanıyıp içeriklerinizi ona göre yapmalısınız. Bugün sizlere vermiş olduğumuz taktikler ve bilgileri uygulayarak size instagram'da öne çıkabilirsiniz. Ama şunu hatırlatmakta fayda olacaktır, mutlaka içeriğinizi kullanıcılara göre yani kim neyi ne kadar beğeniyor ne kadar çok ilgilendiği tarzı konuları araştırarak ona uygun olarak içerik üretebilirsiniz. Fakat hangi konsepte içerik üreteceğiniz tamamıyla sizin kararınıza kalmıştır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski