En İyi Video Düzenleme Uygulamaları (4 Uygulama)

Telefonda Kullanılacak En İyi Edit Programları - Fotoğraf  Ve Video Nasıl Editlenir?

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere telefondan en iyi ve en güzel video editleme ve düzenleme programlarından bazılarını vereceğim. Son günlerde artan sosyal medya kullanıcısına yönelik güzel içeriklerin veya videoların daha güzel hale gelmesi için içerik üreticileri çeşitli programlar arıyor. Bugün sizlere vereceğim programlar sayesinde artık oturduğunuz yardan çekmiş olduğunuz içireyim kurgusunu yapabilir veya editlemesini yapabilirsiniz. Bütün bunların yanında vereceğimiz programların en sevilen  özelliklerinden bazıları video kesme, video editleme, efekt, düzenleme ve kurgu gibi birçok özelliği de bulunmaktadır. 


VN İle Editleme Nasıl Olur?

Sizlere vereceğimiz ilk programın ismi VN programıdır. VN programı sayesinde çok kolay ve rahat bir şekilde videolarımızı düzenleyebilir ve editleyebilirsiniz. VN uygulaması telefonda kullanacağınız en iyi video ve fotoğraf düzenleme uygulamalarından biridir. Uygulama sayesinde çok az bir sürede içeriğinizi daha güzel bir hale getirebilirsiniz. Uygulamayı kullanarak pek çok oyun videosunu düzenleyebilir ve takipçilerinize görsel  Show haline getirebilirsiniz. VN uygulamasını şekilde Google'dan veya arama motorundan indirebilirsiniz.  Bunun yanında eğer kullanmış olduğunuz telefon Android ise Google Play Store'dan kolay bir şekilde indirebilirsiniz.


Capcut İle Video Nasıl Editlenir?

Sizlere telefondan video ve fotoğraf editleyceğiniz diğer bir uygulamanın ismi ise Capcut'tur. Binlerce kişi  tarafından çok sevilerek kullanılan Capcut programı sayesinde artık oturduğunuz yerden oluşturmuş olduğunuz içeriğin düzenlemesini yapabilirsiniz. Bütün bunların yanında çekmiş olduğunuz videonun kesme ve birleştirme gibi özellikleri sayesinde takipçilerinize çok güzel editler yapabilirsiniz.


Bunun yanında video düzenlemeyi çok iyi bir şekilde bilmiyorsanız eğer Capcut'u kullanabilirsiniz. Capcut'u indirmek için Google veya arama motoruna Capcut indir yazarak indirebilirsiniz. Fakat Google'da indirmek için sitelere güvenmiyorsanız Google Play Store'ye girerek Capcut'u kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Capcut programını kullanarak belirli bir düzeyde videoları istediğiniz gibi editlemenin yanında pek çok özelliği sayesinde en çok sevilen video ve fotoğraf editleme uygulamalarından bir tanesidir.


Alight Motion İle Kısa Videolar Nasıl Editlerim?

Sizlere vereceğimiz diğer bir uygulamanın ismi ise Alight Motion uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde oyun videosu hazırlayan kişiler kısa ve güzel videolar hazırlayabilirsiniz. Pek çok sosyal medya platformunda abone ol veya takip et animasyonları gibi birçok özelliğini Alight Motion uygulamasını kullanarak yapabilirsiniz. 10-15 saniyelik kısa videoları sizlere vermiş olduğumuz uygulama sayesinde rahatlık ile yapabilirsiniz. Bu uygulamayı kullanarak hazırlaycağınız kısa video içeriğini çok kolay ve rahat bir şekilde yaptıktan sonra takipçilerinize ve izleyicilerinizin hazırladığınız içeriği izlemeleri için paylaşabilirsiniz.


InShot İle Video Yapma:

Sizlere bugün vereceğimiz son video ve fotoğraf editeleme programının ismi InShot'tur. Bu uygulamanı içerisinde pek çok emoji  olması ile beraber ünlü olmuştur. Yapmış olduğunuz içeriği veya fotoğrafı güzelleştirmek veya  çekmiş olduğunuz videoyu  düzenlemek veya bunun yanında videoyu birleştirmek tarzında kolay şeyler ise InShot uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulamayı indirmek için Google Play Storeye girip arama kısmına InShot yazarak uygulamayı telefonunuza veya cihazınıza indirebilirsiniz. 


En iyi ve en çok sevilen video editleme uygulamalarından 4 tanesini tüm detayları ile sizlere verdik. Daha Fazla Sosyal medya içeriği ve bunun yanında çeşitli bilgilere bakmak isterseniz ana sayfamıza giderek sosyal medya, eğitim ve para kazanma içeriklerimize bakabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski