Anket Yaparak Para Kazanma Taktikleri - İnternetten Para Kazanma Yolları

Anket Yaparak Para Kazanma Taktikleri - İnternetten Para Kazanma Yolları 

Bugün sizlere evde oturduğunuz yerden nasıl para kazanacağınızı ileride anlatacağım. Evde para kazanmak için neler yapmanız gerekiyor? Nelere dikkat etmeniz gerekiyor gibi sorulara sizler için cevap vereceğim. Evde anket doldurarak para nasıl kazanacağınıza dair bütün her şeyi tüm detayları ile sizlere anlatacağım. Google Play Store'den anket yaparak nasıl para kazanacağınıza dair püf noktalarını ve anketi nereden yapmanız gerektiği ile birlikte tüm her şeyi sizler için anlatacağım. 


Uygulamayı Nasıl Kurarız?

  1. İlk olarak Google Play store'ye girelim. Ardından Google Play store'nin arama kısmına Google ödüllü anketler yazalım.
  2. Google ödüllü anketler yazdıktan sonra karşınıza gelen Google ödüllü anketler uygulamasını indirelim. 
  3. Google ödüllü anketler indirdikten sonra karşınızda gelmiş olan yazıları dilerseniz okuyabilir veya devam edip Google hesabı ile giriş yapı seçebilirsiniz. 
  4. Google hesabı seçtikten sonra karşınızda gelen hizmet şartlarını dilerseniz okuyabilir veya direkt onaylayıp geçebilirsiniz. 
  5. Hizmet şartlarına baktıktan sonra devam edip ilerleyin.
  6. Ardından ekranda karşınıza gelen ad, soyadı ve posta kodu gibi boşluk olan yerlerleri dolduralım. Yaşadığınız şehri posta kodunu öğrenmek için Google veya arama motoruna hangi şehir veya ilçede yaşıyorsanız onu yazalım. Yani mesela Antalya'nın Serik ilçesinde yaşıyorsanız arama motoruna veya Google'ye Serik posta kodu yazarak yaşadığınız yerin posta kodunu öğrenebilirsiniz.
  7. Posta kodunu öğrenip yazdıktan sonra ilerle diyelim. İlerle dedikten sonra belirli bir süre yükleme işlemi yapacağından dolayı biraz bekleyelim.
  8. Bekleme işlemi bittikten sonra yaşınız eğer 18'den küçükse Google ödüllü anketleri kullanamazsınız. Eğer yaşınızı söylemek istemiyorsanız belirtmek istemiyorum yazısına tıklayıp ilerleyebilirsiniz. 
  9. Ardından karşınızda uygulamayı hangi dilde kullanmak istiyorsanız o dili seçerek tekrardan ilerle diyelim.
  10. Son olarak karşınıza gelen konum geçmişi onayını kendini de bağlı olarak ister açabilir veya hayır teşekkürler yazısına tıklayıp ilerleyebilirsiniz. İşlemleri yaptıktan sonra uygulamadan gelen anketleri yaparak para kazanabilirsiniz.

Anketlere verdiğiniz doğru cevaplara göre daha fazla anket gelebilir ve daha fazla para kazanabilirsiniz. Yarın mutlaka ama mutlaka sorulara yanlış cevaplar veya kafadan sallamak yerine doğru cevaplar vermenizi tavsiye ederiz.

Fakat anketler ne zaman gireceği veya ne kadar vereceği maalesef bunları bilemiyoruz. Bunlar için Google ödüllü anketlere belirli zamanlarda girip anket gelip gelmediğine  bakabilirsiniz. Fakat unutmayın ki arada sırada uygulamaya giriş yaparak anket gelip gelmediğine bakmanız gerekiyor.

Anket yaparak Ne Kadar Para Kazanılır?

Anket yaparak pek çok kişi çok fazla para kazanamasa da kendiniz için ekstra bir ek gelir yani pasif gelir oluşturabilirsiniz. Örnek verecek olursak 4 soruluk bir ankette doğru cevap verdiğiniz zaman yaklaşık olarak 31 kuruş civarı bir ücret alabilirsiniz. Fakat verdiğim bir rakam tamamen tahmini olmakla beraber sürekli anket yapıp gelen paranın azalıp artacağını maalesef biz bilmiyoruz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski